Gaming.fi / 08.10.2013 20:40
kuva Pääsimme noin kuukausi sitten kokeilemaan uutta FIFA-jalkapallosarjan peliä EA:n studiolle Tukholmaan. Pelistä jäi hyvin ristiriitainen kuva, hyviä uudistuksia oli tehty mutta joillain osa-alueilla oli otettu askel väärään suuntaan. Kehittäjät lupasivat että virheitä korjataan vielä pelin julkaisuversioon, arvostelustamme selviää pitivätkö lupaukset ja onko FIFA 14 harppaus oikeaan suuntaan.

Arvostelussa FIFA 14

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 04.10.2013 22:02
kuva Se olisi taas viikonloppu! Battlefield 4 beta avautui tänään kaikille halukkaille pelaajille, mutta tutkimuksien mukaan on havaittu, että pelitaukojen pitäminen on terveellistä. Siispä olemme tässä sitä varten, että tauon jälkeen on mukavaa palata pelin ääreen.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 20.09.2013 17:40
kuva Kuluneen viikon aikana on tapahtunut pelimyynnin kannalta historiaa muuan Grand Theft Auto V:n ansiosta, sillä se tahkosi Rockstarille rahaa 800 miljoonaa taalaa ensimmäisenä päivänä ja on historian kovin ensimmäisen päivän myyntitulos, jättäen Black Ops II:n kakkoseksi 500 miljoonallaan. Siispä ei mikään ihme, että tämä perjantai on, yllätys, yllätys, täynnä GTA V:ta. Mutta on vähän muutakin.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 10.09.2013 23:35
kuva Muutamien vuosien aikana olohuoneiden pöydille, auto- ja junamatkoille, työsalkkuihin sekä koulureppuihin on hiipinyt uusi kuningas. Puhun tietenkin taulutietokoneesta eli tabletista eli pädistä - rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tablettien elinkaaren alussa niitä kerettiin haukkumaan turhakkeiksi ja ihmeteltiin, että mihin käyttöön laitetta ylipäätänsä tarvitsee. Kritiikistä huolimatta tabletit löysivät nopeasti omat käyttötarkoituksensa ja nykyään ne ovat modernin olohuoneen ja matkaajan vakiokalustoa.

Tällä kertaa Gaming.fi:n arvostelussa on mielenkiintoinen tuote, kun Asuksen PadFone Infinity astelee testipöydälle. Kyseessä on puhelimen ja tablet-laitteen hybridimalli, joka tarjoaa aivan uutta näkökulmaa markkinoille. Kuinka hyvin laite, joka on kirjaimellisesti samanaikaisesti puhelin ja tabletti, pärjää arvostelussamme?

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 07.09.2013 00:32
kuva Perjantaikevennys, joka julkaistiin lauantai-aamuna. Ei se mitään, tekeville sattuu kun jonkun on tehtävä ja parempi nyt kuin ei milloinkaan.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 25.08.2013 19:22
kuva Suomalainen eSports organisaatio Team Menace.fi on aloittanut uuden dokumenttisarjan. Sarjassa seurataan organisaation ja sen jäsenten toimintaa, eli kurkistetaan mitä kulisseissa tapahtuu. Ensimmäisessä jaksossa kerrotaan organisaation juurista ja kehityksestä nykypäivään sekä tutustutaan Menacen toimitusjohtaja Teijo "Warrior" Sepposen elämään. Noin 15 minuutin mittaisia jaksoja tullaan näkemään muutaman viikon välein.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 23.08.2013 08:59
kuva Monella on alkanut koulut jo tällä viikolla, joten perjantaikevennystä ei saisi tänäänkään unohtaa. Tällä kertaa päristelemme hieman Gamescom-matskulla ja jos tämä ei riitä niin kannattaa tietysti katsella lukuvuoden alkamisen kunniaksi VGHS:n uusimpia jaksoja, joita on tullut lisää perjantaisin.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 16.08.2013 22:50
kuva Tällä kertaa kevennyksessä katsellaan uutuuspelejä. Julkaisemattomia, julkaistuja, hyviä ja huonoja.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 09.08.2013 21:30
kuva Antoisien Assemblyjen jälkeen on aika palauttaa kevennysryhti päälle. Otamme tällä kertaa jotain tuttua ja turvallista.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 01.08.2013 19:05
kuva Kesäassyt alkoivat tänään Hartwall Areenalla ja avajaisseremonia päättyi juuri. Gaming.fi on jo iltapäivästä lähtien ehtinyt räpsimään kuvia ja ensimmäiset kuvat ovat jo katseltavissa. Uusia kuvia tullaan lisäämään tähän uutiseen.

Kuvat ovat katseltavissa toistaiseksi Gaming.fi:n Facebook-profiilista tai suoraan alta:

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 26.07.2013 14:15
kuva Tänä viikonloppuna on luvassa erikoisempi perjantaikevennys verrattuna edellisiin. Ei Battlefieldia, ei Black Opsia, ei edes pelitrailereita. Vain ripaus pelikuvaa ja sitten aivan oikeaa ohjelmaa, täyttä toimintaa!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 12.07.2013 15:55
kuva Steamin alennusmyynnin vuoksi monet ovat todennäköisesti jo nyt uusien peliensä ääressä, mutta toiset taas odottavat, että aleen tupsahtaisi mielenkiintoisempia ja halvempia pelejä. Mikäs siinä onkaan kiire, joutessaan voi tietysti nauttia kevennyksestä.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 05.07.2013 16:30
kuva Edellisestä kevennyksestä on vierähtänyt melkoisen pitkä tovi. Vaikka kalenteriin on vaihdettu heinäkuun sivu ja ihmiset ovat tavallisesti joko pinnistelemässä töissä tai lomalla polskimassa jossain päin maailmaa, tilanteet eivät vähällä vie kevennysperiaatteitamme pois. Sen sijaan keskitytään takaisin linjoille ja pitämään huolen tämän viikon aloituksesta.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 19.06.2013 21:35
kuva Gaming.fi:n synttäreiden kunniaksi käänsimme asetelman ympäri ja jaoimme palkintoja rakkaille käyttäjillemme. Ensin etsittiin parhaita kesämuistoja Kingstonin kilpailussa ja sitten varsinaisena synttäripäivänä arvottiin kaikkien muistaneiden kesken lisää tavaraa.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 16.06.2013 12:54
kuva Xbox 360:n suosittu yksinoikeuspelisarja Gears of War sai jatkoa. Epic Gamesin lisäksi Gears of War: Judgementia on kehittänyt Bulletstormista tuttu People Can Fly. Onnistuiko uuden pelistudion luoda laatujatkoa pelisarjalle? Arvostelustamme se selviää.

Arvostelussa Gears of War: Judgement

Avaa uutinen ja kommentit